Smučarski klub Radovljica
Gorenjska cesta 26, 4240 Radovljica
Slovenija

e-mail:
info@smucarski-klub-radovljica.si

Alpska šola-OBVESTILA

Obvestilo dne:  17.6.2021     OB: 8:55

Alpska šola - vadba v telovadnicah

Vadbe Alpske šole na lokacijah (AŠ Radovljica, AŠ Begunje in AŠ Žirovnica) so končane. Z vadbami smo zaključili 16.6.. Ob zaključku smo otroke razveselili še s sladoledom. Pred nami so počitnice in poletje, ki se ga že zelo veselimo. Veseli nas, da so se tudi razmere s Kovidom izboljšale in upamo, da v prihajajoči sezoni ne bomo imeli omejitev vadb.

Za nami je sezona polno prilagajanja, a smo vseeno veseli, da smo izvedli nekaj vadb v jesenskem delu, realizirali smo tečaj smučanja v zimskih počitnicah, izkoristili dobre snežne pogoje v marcu in v pomladanskem delu dva meseca vadb splošne telesne vadbe. Predvsem nas veseli, da smo vadbe izvajali varno in ob spoštovanu vseh ukrepov in navodil NIJZ in nobeni skupini ni bilo potrebno v karanteno! Pohvala tudi staršem, ki ste si vzeli čas in na snežne vadbe otroke vozili sami. Letos so bila zborna mesta na smučišču, ni bilo skupnih prevozov z avtobusom.

Upam, da ste bili za našim delom zadovoljni in da se ponovno vidimo v sredini septembta, ko ponovno pričnemo z vadbo Alpske šole!