Smučarski klub Radovljica
Gorenjska cesta 26, 4240 Radovljica
Slovenija

e-mail:
info@smucarski-klub-radovljica.si

Alpska šola-OBVESTILA

Obvestilo dne: 16.9.2020     OB: 19:40

Vsa obvestila vezana na vadbo Alpske šole bodo redno objavljena na tem mestu. Prosim redno spremljajte obvestila! Preverite vedno dan pred vadbo.

Obvestilo za otroke AŠ Žirovnica:

  • Za četrtek 17.9. napovedujejo popoldanske nevihte? Plan je še vedno rolanje ali vadba v naravi, če pa zaradi vremena (dež) ne bi šlo zunaj, pa gremo  izjemoma v telovadnico. Za vsak slučaj naj imajo otroci še čiste teniske ali športne copate za v telovadnico. 

-----------------------------------------------------------

V torek 15.9. smo rolali v Žirovnici in Radovljici. Tudi za preostanek tedna (od 16.-18.9) je napoved vremena dobra in nadaljujemo z rolanjem (ali skirco, če ni rolarjev). Obvezna je čelada! za tiste, ki bodo pa rolali pa tudi ščitniki kolen in komolcev.

Otroci naj vremenu primerno napravljeni. Če bo le možno bomo tudi vsaj še nekaj vadb izvedli v naravi.

Še nekaj posebnosti po posameznih lokacijah:

ŽIROVNICA:

  • Zborno mesto bo na igrišču pred šolo. Naši učitelji bodo otroke prevzeli v šoli v podaljšanem bivanju in v vrtcu. Zaradi priprav in spiskov, je pomembno da so otroci prijavljeni vsaj dva dneva pred vadbo in da pravočasno oddajo v šoli/vrtcu potrdilo za prevzem otroka, ki ga ob prijavi dobijo pri nas. Starši otroke prevzamete ob končani vadbi. Ko bo vadba v telovadnici, boste otroke prevzeli pred telovadnico, ker je staršem vstop v telovadnico ni dovoljen. Ko bomo v telovadnici imamo za Alpsko šolo rezervirani 2 garderobi (garderoba 1 in 3) tako da bodo ločeni otroci iz vrtca in šole. Otroci naj imajo svoja oblačila označena na vidnem mestu, da bomo lahko pomagali pri preoblačenju in se ne bodo med seboj pomešala. WC v telovadnici bomo lahko koristili tudi, ko bomo imeli vadbo v okolici šole.

 

RADOVLJICA:

  • Zborno mesto je na igrišču ZA osnovno šolo (na asfaltiranem igrišču na katerem so začrtane oznake za promet). Tisti, ki boste želeli, lahko vašega otroka prevzamemo v vrtcu (Radovljica) ali v podaljšanem bivanju v osnovni šoli. Zaradi priprav in spiskov, je pomembno da so otroci prijavljeni vsaj dva dneva pred vadbo in da pravočasno oddajo v šoli/vrtcu potrdilo za prevzem otroka, ki ga ob prijavi dobijo pri nas. Starši otroke prevzamete ob končani vadbi. Ko bo vadba v telovadnici, boste otroke prevzeli pred telovadnico, ker je staršem vstop v telovadnico ni dovoljen. Ko bomo v telovadnici je do telovadnice obvezna uporaba mask. V telovadnici sta dve garderobi. Aplska šola uporablja eno garderobo (punce in fantje isto), druga ostane za ekipo, ki pride na vadbo za nami.

 

BEGUNJE:

  • Zborno mesto je na igrišču ob šoli.

 

Splošna telesna vadba

Obvestilo 20.08.2020 ob 16:00

Z veseljem smo sprejeli novico, da se bo s 1.9. pričel pouk za vse učence  osnovnih šol, kar pomeni, da bomo lahko pričeli zudi z vadbo naše Alpske šole. Korona virus in ukrepi so nam hipno prekinili vadbo 12.3. in tako se še posdebej veselimo, da se ponovno vidimo na naših vadbah. Učitelji že nestrpno pričakujejo otroke in pripravljene so pestre in zanimive vadbe. Pri vadbah bomo upoštevali vsa navodila NIJZ in vodstva šole, saj želimo naše vadbe tudi varno izvajati. V lepem vremenu, bodo vadbe tudi v naravi, o čemer vas bomo sprotno obveščali. Z vadbami bomo pričeli po urniku od 10.9 (četrtek) dalje.
 
O okrepih, ki jih moramo pri vadbi spoštovati, vas bomo obvestili pred pričetkom vadb na tem mestu.
Več o vadbi in prijave pa v nadaljevanju)sledi povezavi).

PRIJAVE in dodatne informacije o splošni telesni vadbi so na tej povezavi >> 

Vaba bo poteka na telovadnicah osnovnih šol:

  • Radovljica
  • Begunje
  • Žirovnica (17.9.20 = zaradi velikega števila prijav trenutno prijave niso več možne)

 

Urnik vadbe bo :

telovadnica OŠ Radovljica (v prizidku šole)
TOREK 16:00 - 17:30
PETEK 16:00 - 17:30

 

telovadnica OŠ Begunje 
SREDA 17:00 - 18:30
PETEK 17:00 - 18:30

 

telovadnica OŠ Žirovnica

TOREK 14:30- 16:00
ČETRTEK 14:30 - 16:00

 

* za vadbe v sobotah se dogovarjamo sproti

 

Korona virus

Objavljeno: 4.5.2020      Ob: 10:00

Zaradi Koronavirusa smo vse programe in vadbe prekinili 13.3.20. Bili smo zmerni optimisti in računali, da bomo lahko z vadbami nadaljevali v maju. Glede na trenutno situacijo, to ne bo še mogoče. Razmere s virusom se sicer izboljšujejo in posamezni ukrepi se sproščajo, a to še ni dovolj za varno vadbo naše Alpske šole. V klubu smo se odločili, da z vadbo v maju ne bomo pričeli. Ponovno bomo pričeli z našimi programi Alpske šole z začetkom novega šolskega leta. Kot po navadi računamo na začetek vadb v sredini septembra. Če se bodo v tem času razmere izboljšale , vas bomo tudi povabili na tradicionalni Piknik prijateljev smučanja SK Radovljica in tudi še na kakšno sobotno vadbo v naravi: vadba kolesarjenja, rolanja .... 

Vadbo smo prekinili 13.3., tako bomo za marec upoštevali 50% mesečne članarine za vadbo. Vsi, ki ste plačali že za marec, april in maj, vam bomo preplačilo upoštevali v dobro pri naših programih (od septembra dalje). 

Ostanite zdravi in aktivni in upam da se kmalu vidimo!

Team Alpska šola SK Radovljica


Objavljeno: 12.3.20 ob : 10:40

Zaradi navodil stroke in preprečevanje širjenja Korona virusa, so vadbe Alpske šole v telovadnicah do nadaljnejga ODPOVEDANE. Velja od 13.3.20 dalje do preklica. Danes 12.3.20 vadba Alpske šole v Žirovnici BO. Otroci bodo odšli pod vodstvom naših učiteljev na sprehod v okolico šole.

Želimo si, da zadeva čim preje mine in se zopet vrnemo v ustaljene tire.

Vodja Alpske šole - Kavčič Bojan