Smučarski klub Radovljica
Gorenjska cesta 26, 4240 Radovljica
Slovenija

e-mail:
info@smucarski-klub-radovljica.si

Podles organizacija SK Radovljica

Bravo !

Bravo !

3-2-1 GREMO

3-2-1 GREMO

priprave pred startom

priprave pred startom

FRIENDS

FRIENDS

V soboto 5.3 in nedeljo 6.3. smo organizirali dve tekmovanji za cicibansko kategorijo na Podlesu. Klub temu, da je bilo letos že kar nekaj tekmovanj na Podlesu, sta bili ti dve tekmovanji nekoliko drugačni. Na razpolago smo imeli cel teren in štar je bil na "sedlu" nekoliko višje kot po navadi. Značilnost proge je bila, da je bila speljana preko celega terena in je bila tehnično kar zahtevna, ker niso bili vsi zavoji enaki. Tudi dodatnih nekaj vratic je tekmovalce dodobra utrudilo.

Najprej bi pohvalil starše in vse, ki so pomagali pri izvedbi tih dveh tekem, saj sta bili obe tekmi odlično izvedeni in vse je bilo kot mnora bit. Piko na i pa so dodali naši mladi tekmovalci, ki so odlično opravili svoje delo in nas razveselili z odličnimi rezultati! Bravo "kapo dol" in pohvale vsem za trud in odločne vožnje. V soboto je bil najprej na sporedu regijski veleslalom. V kategoriji u10 je zmagala Zala, Stella 5. V starejši kategoriji pa so se nam stopničke za las izmuznile, a je naših 5 deklet zasedlo mesta od 4 do 8! Pohvala tudi Jakobu za 5.mesto.

V nedeljo pa je bilo tekmovanje državnega ranga za U12. Na štartu je bilo 28 klubov in preko 120 tekmovalcev. Dekleta so še malo "dale na gas" in stisnile vse od sebe in rezultati so bili odlični in to na "domači" tekmi, ki so jo vestno organizirali starši in ostali klubski delavci, ki so stiskali pesti in navijali za naše. Kar dve dekleti sta zasedli prvi dve mesti, vse ostale deklice pa do 8.mesa. Res lep pogled na zmagovalni oder. Jakobu vaožnja ni najbolje uspela, a je bilo še vedno dovolj za deseterico, Tobias pa je po vseh težavah z izostanki zaradi poškodbe, bolezni z prikazanim lahko zadovoljen.

5.3 Pokal Zavarovalnica Triglav VSL
U10:
1.mesto Stroj Skubic Zala
5.mesto Potočnik Stella
18. mesto Ograjenšek Katarina
U12:
4.mesto Šparovec Ajda (1 v letniku)
5.mesto Stroj Skubic Zoja (2. v letniku)
6.mesto Šolar Manca (3. v letniku)
7.mesto Prešern Alja (4. v letniku)
8.mesto Kunstelj Karla
5.mesto Šmit Jakob
11.mesto Blažič Tobias
15. Radič Stražišar Andrej
21. Žuraj Svit
 
6.3. Velika nagrada Nordica Dobermann - tekma državnega ranga U12:
1.mesto Stroj Skubic Zoja (mlajši letnik !)
2. mesto Šparovec Ajda (2. v letniku)
5.mesto Prešern Alja (3. v letniku)
7.mesto Kunstelj Karla
8.mesto Šolar Manca (4. v letniku)
9.mesto Blažič Tobias
10.mesto Šmit Jakob
32.mesto Žuraj Svit
37.mesto Radič Stražišar Andrej